Meditaties

Van vijf psalmen uit het boek 'Ik groet het licht' heb ik een meditatiefilmpje gemaakt, waarbij de kijker via beelden, tekst en muziek meegenomen wordt de stilte in. Ze duren gemiddeld 3 minuten en zijn geschikt voor een persoonlijk stilte moment, maar ook voor een groepsmeditatie of tijdens een viering.

Klik hier om psalm 1 te bekijken

Klik hier om psalm 2 te bekijken 

Klik hier om psalm 13 te bekijken 

Klik hier om psalm 23 te bekijken 

Klik hier om psalm 25 te bekijken 


Het boek 'Heilige aandacht' bevat 10 prachtige meditatieve kaarten en tevens een link naar een aantal 10-minutenmeditaties met thema's uit het boek. Deze link is niet meer te vinden op de site van de uitgever, zoals in het boek aangegeven staat. Vandaar dat ze nu beschikbaar zijn via deze website.

Klik hier voor de basismeditatie Aandachtig leven

Klik hier voor de Avondmeditatie

Klik hier voor de basismeditatie behorende bij de 10 Meditatie oefeningen uit het boek

Klik hier voor de meditatie met als thema: Over oordelen

Klik hier voor de meditatie met als thema: Over echte vriendschap.

 

Voor eenieder die weinig of geen binding heeft met religie of spiritualiteit heb ik een aparte website ontwikkeld met korte meditatiefilmpjes van 3 en 10 minuten. De naam van deze website 'Anoichi' betekent: Leven vanuit innerlijke rust. Je kunt deze youtube filmpjes openen via je laptop, tablet of iPhone, waar je ook bent. Uiteraard alleen als je internet hebt. Ga naar www.anoichi.nl en laat je verrassen.