Boeken

Dag lief zusje
In korte dagboekfragmenten beschrijft Francien van de Beek de laatste vier jaar van het leven van haar zus die op 58-jarige leeftijd de ziekte van Alzheimer kreeg en uiteindelijk op haar 63e voor euthanasie koos.

Waanzinnige wijsheid
In Waanzinnige wijsheid schetst de auteur haar persoonlijke zoektocht naar eenheid aan de hand van het Evangelie der Waarheid. Het is een openhartig boek dat voor velen een feest van (h)erkenning kan zijn.

Heilige aandacht
Heilige aandacht is een prachtige hertaling van een oud boek dat helpt om hier en nu aanwezig te zijn, met alles wat er is, zonder oordeel. Het is een meditatief boek en bevat 10 mooie meditatiekaarten en een link naar meditatiefilmpjes.

Ik groet het licht
Ik groet het licht is een vrije hertaling van alle 150 psalmen uit de Bijbel, waarin de auteur de vijandige taal omgebogen heeft naar liefde. Het boek is geïllustreerd met zwart-wit foto’s en persoonlijke noten.

Spandoek
Spandoek bevat 23 getuigenissen van uitgetreden priesters. Francien zat in de redactie van dit boek en heeft een uitgebreide reflectie hierin geschreven.

Zwaarden Prinses
Zwaarden Prinses is een roman. Het beschrijft haar vroegere geheime relatie met een priester en de gevolgen die dit in haar verdere leven had.